Det var inte som jag hade tänkt

Det blev inte riktigt som jag hade tänkt och innan jag visste ordet av så hade jag slängt mig på telefonen och nu pratade jag med en stackare som fick all min ilska på sig. Inte nog med att jag var arg och skrek och höll på som jag annars aldrig gör, jag hade för tusan fel i allt jag sa!

Självklart bad jag om ursäkt tusen gånger men jag mådde ändå skit efter det, jag kan alltid prata i lugn ton och hålla mig i schack men av någon anledning så kunde jag inte det denna gång och det blev så jävla fel. låt mig berätta:

För ett tag sedan så stötte jag på en säljare som sålde göta energis elavtal, allt lät kanon som de alltid gör och jag tecknade på ett avtal.

Velig som jag är så ångrade jag mig för jag tänkte att de skulle blåsa mig, inte elbolaget utan säljaren, så jag ringde till bolaget och bad dom ta bort mitt avtal då jag hade ångrat mig, men personen i telefonen försäkrade mig om att allt som säljare sagt stämde och jag blev ännu än gång övertygad om att jag skulle behålla det (inte övertalad).

Första fakturan kom och det var inte alls det dom lovat mig och då ringde jag dom och sa att jag inte skrivit på detta och att jag ville säga upp det.

Dom i telefonen var väldigt förvirrade och förstod inte alls vad det var jag pratade om, eftersom de inte hunnit skicka ut en faktura ännu, men jag hade ju den i handen.

Efter mycket om och men så kom det fram att jag fått fel post. Postnord hade gjort fel, så jag hade tagit del av grannens faktura och jag märkte aldrig att det stod ett annat namn på fakturan. Skräll.

Samma sak hände månaden efter och det var då jag var så himla otrevlig, jag borde ju kollat med tanke på tidigare händelse, men det gjorde jag inte och japp, ännu en gång så var det postnord som gjort fel.

2 dagar senare damp min faktura ner och allt stämde precis som de sa att det skulle göra!