Hej mina vänner

Har verkligen haft den härligaste av mornan på länge, ni vet när man vaknar av att solen glimtar in genom fönstret och man får vakna av dagsljuset innan klockan ringer.

Man smyger upp för att sätta på en kopp kaffe som man sen kryper ner med i sängen igen för att ha en lugn mysmorgon. Har börjat lyssna på Hanna & Amandas podcast fredagspodden, nej men man blir så glad av att lyssna på dem och igenkänningsfaktorn är hög så man ligger och skrattar lite för sig själv.

När jag kände mig redo att gå upp gjorde jag en stor god frukost, brukar alltid lyxa till det när jag är ledig. Och förresten, jag var ju på en sådan där hälsocheck för några veckor sedan för att kolla alla mina värden i kroppen. Har sen jag blivit vegetarian känt mig lite hängigare och det känns som det är något jag saknats i kosten. Och jajjamen det var det, så nu har jag köpt allt jag behöver komplettera med via sportkost.se dem hade massor av kosttillskott på sin sida så där kan jag nästan garantera att det finns något för alla.

Det är så sjukt ändå det där, vad mycket näring och mineraler som kroppen behöver som man inte har riktigt koll på. Är så tacksam att jag gick på denna kontroll så att jag nu kan hjälpa min kropp att må bättre.

Senare idag ska jag hem till mormor, det var så längesedan vi sågs nu. Vi vågar inte umgås fullt ut riktigt än, men vi ska sitta i trädgården och ta en fika tillsammans.

Hoppas ni alla får en fantastisk dag!!

Puss & kram