Köp en upplevelse

Nu är det vinter och mina vänners födelsedagar börjar närma sig. De säger att de redan har allt som de kan tänka sig behöva. Det känns därför omöjligt för mig att hitta presenter som de inte redan har. Jag har funderat länge på vad jag ska köpa till dem. 

Jag letade runt lite och hittade information om beachvolleyboll på Beach Center i Göteborg och tänkte, det här är ju perfekt! En upplevelse och vi som hade pratat om att göra den där resan ihop till kanarieöarna kan nu få lite sommarkänsla så länge via beachvolleyboll istället. Så detta blir en klockren lösning på problemet. Jag tänker mig ett presentkort på beachvolleyboll.Då får vi ju vår välbehövliga sommar, sol och strandkänsla med palmer och solljus, utan att åka att behöva resa långt.

Framförallt får vi en upplevelse tillsammans där vi kan skapa nya minnen. Det känns som att upplevelser har så mycket större värde än materiella saker nuförtiden och det fina är att jag är ganska säker på att alla mina vänner blir väldigt nöjda´med sina presenter då de brukar älska liknande aktiviteter.

Presentkortens kostade 300 kr per person vilket räcker gott och väl till allt vi vill göra under kvällen. Planen blir att spela beachvolleyboll, shuffleboard, äta god mat och dricka några öl. Jag känner verkligen att jag hittat en present som kommer passa perfekt i vintertider, hoppas att mina vänner känner likadant och att vi får en magisk dag med många roliga stunder och nya minnen.