Lönen för april månad

…och där försvann lönen för april månad, nu får jag leva på nudlar till nästa löning, men vet ni vad? det är okey och vet ni varför det är okey? för att jag får dunder-snygga utemöbler som jag precis beställt från bra sommarmöbler. 

Nä, så illa är det inte, men det gick en del pengar, inte för att dom är dyra utan för att jag köpt allt jag behövde för en gång skull. Sen var ju inköpet planerat också, så det var pengar jag lagt undan för ändamålet. Så ingen panik, jag behöver inte enbart leva på nudlar som jag påstod 🙂

Ni vet den där känslan när man beställt massa saker, den där längtar känslan? Den känslan har jag just nu, så fort jag hör något utanför så tror jag att det är DHL som kommer för att leverera mina nya utemöbler som jag beställde för 2 timmar sedan. ja, jag vet att jag är knäpp.

Nu skall det fixas

Nu måste jag fixa till uteplatsen som under hösten och vintern blivit någon typ av skräp plats, allt ska slängas sen så måste jag köra högtryckstvätten för att få bort ingrodd smuts, efter det så kan utemöblerna

komma, för då kan jag sätta upp dom och inte röra mig ur fläcken förens höstlöven kommer fram 🙂

Vad har ni för vårprojekt i år?