Tack för snusme.com

Kan inget annat än att säga tack till snusme som levererar snus till mig månad efter månad.

Det kanske inte låter som något märkvärdigt, men befinner mig sig i USA och vill ha svensk snus så är det inte så självklart.

Jag har börjat snusa nicotine pouches, minns inte riktigt vad dom heter på svenska, men det är snus utan tobak, de innehåller fortfarande nikotin, men som sagt, den saknar tobak vilket gör att den är vit istället för brun.

Anledningen till bytet

Anledningen till att jag bytte från vanligt snus till nicotine pouches var för att jag var trött på att få frågan vad det var jag hade under läppen (när man skrattas så syns snuset) och nej, jag får inta samma fråga nu efter som den e vit och folk tror oftast att det är ett tuggummi som man satt under läppen.

Nog om snusandet, jag har det bra här och kommer nog hem och för en månad i Augusti, fram tills dess så får ni har det fantastiskt.